Sida 1 av 1

Klargörande

InläggPostat: 12 dec 2013, 13:33
av Capeh
Skriver å Mod- och Adminteamets vägnar.

Det är möjligt att det finns vissa likheter mellan SveaFur och Svenska tassar, den kanske mest uppenbara att de båda är forum för Furryintresserade i Sverige. Det behöver dock inte betyda att det är ”originalet” och ”kopian”. Det Svenska Tassar strävar efter är att vara ett självständigt forum, öppet för alla, som vare sig motsätter sig, försöker överträffa eller efterlikna SveaFur. Att det sedan kan komma att uppstå likheter som kan te sig som efterliknande drag är ren konsekvens av att de båda är baserade i samma geografiska område.

Det är inte vår mening att försöka bilda något ”vi” och ”dem”-fenomen. Det finns ingenting som utesluter att man är välkommen på båda forumen, annat än var och ens självständiga val. Det är därför inte för någon befogat att hävda att SveaFur är en förebild eller förlaga till Svenska Tassar – men detta är inte en anledning till att gå till angrepp, milt eller ej, mot vederbörande.

För att förhindra eventuella framtida missförstånd vill Mod- och Adminteamet på Svenska Tassar härmed förtydliga de två forumens oberoende av varandra, samt vänligt men bestämt sätta punkt för alla debatter rörande detta.