Regelverk & Etikett

Väldigt bra att läsa igenom i början, och sedan när det behövs
Användarvisningsbild
KooriKitsune
Designpäls
 
Inlägg: 46
Blev medlem: 30 jun 2013, 20:36
Ort: Skövde
Pälsart: Kitsune

Regelverk & Etikett

av KooriKitsune » 22 jul 2013, 22:58

Regelverk & Etikett

• Forumet har ingen åldergräns, ha det i åtanke när du postar.
Undantaget är Yiff-delen som har en fast åldersgräns på 18 år.

• Inga trakasserier
Hot, mobbing och andra ofredande handlingar är inte välkomna här (det inkluderar även att visa stötande material), vare sig det är riktat mot medlemmar här på forumet eller utåt mot andra människor/grupper/folkgrupper/intressegrupper/föreningar/företag/webbsidor. Det vore redigt destruktivt och kontraproduktivt om man började bråka/försökte sabba för någon annan! Skulle ni ha någon dispyt så var vänliga och ta det utanför forumet. SvenskaTassar tar inte ansvar för sina medlemmars postinnehåll, men SvenskaTassar gör sitt bästa för att bibehålla en så god ton mellan sina användare som möjligt. Ofredande/stötande innehåll tas bort utan förvarning och den/de ansvariga medlemmarna får varningar i samband med borttagandet av innehållet.

• Inget spam
Det finns tillräckligt med skräp på nätet.

• Undvik att dubbelposta
Om du svarar på flera stycken i en tråd, se till att försöka citera dem i din post för att undvika flera enstaka poster. Detta hjälper att hålla det kort och tjusigt!

• Håll dig till ämnet
Som trådskapare, posta rätt ämne i rätt kategori - som svarspostare, håll dig till trådskaparens ämne. En off-topicdiskussion blir bara rättfärdigad om trådskaparen själv bjuder in till den.

• Är något på tok? Säg till!
Hur mycket vi än vill så kan vi tyvärr inte läsa allt som pågår. Ser du något som inte stämmer eller har problem med något/någon, så finns en "Report"-knapp! Du kan också kontakta en Admin eller Moderator direkt, eller genom info[a]svenskatassar[dot]se.

• Frågor? Ställ dem i Frågor & Förslag!

Om du inte följer reglerna och etiketten kan det leda till ett ordentligt snack, redigerade/borttagna poster eller i värsta fall kicken från forumet! Men oroa dig inte, vi är i mångt och mycket förstående och villiga att ge andra chanser - till en viss gräns.

I och med komplexiteten med pälsig (mänsklig) interaktion och våran förutsättning att de flesta medlemmar har en god gnutta sunt förnuft, så kan ovannämnda regelverk och etikett täcka situationer mer eller mindre på en individuell basis. Dock, så länge du är en anständing person så borde det inte vara några problem eller oroligheter överhuvudtaget!


Med Vänliga Hälsningar,
Admin-teamet - Koori, Trax, Miles och Alexis

Återgå till Nyheter & Regelverk

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron