SvenskaTassar 2.0!

Gör affärer med gemene päls, kanske hittar du något du velat ha länge!
Kategoriregler
SvenskaTassar och dess ledning avsäger sig allt ansvar kring eventuella affärer och överrenskommelser mellan medlemmar på SvenskaTassars forum.
Användarvisningsbild
KooriKitsune
Designpäls
 
Inlägg: 46
Blev medlem: 30 jun 2013, 20:36
Ort: Skövde
Pälsart: Kitsune

SvenskaTassar 2.0!

av KooriKitsune » 01 jul 2014, 20:55

Äntligen har SvenskaTassar fått det välbehövda och välförtjänade upplyftet det behövde.
Renare och tydligare design, fler och mer exakta forumskategorier så att ni vet precis var ni ska posta era tankar, diskussioner och skapelser. Postredigeraren fungerar som den ska, trådar är lättare att läsa (koncentrerat på innehållet), tydligare var inställningar finns, och dessutom...
forumet går nu att utan problem användas i din tablet och/eller smartphone! Dessutom är det inga problem längre med för stora bilder heller; skulle de vara större än två skärmar ihop så skalas den ner till lämplig och bekväm storlek.

Det är en massa andra godbitar som dyker upp lite här och där, samt ska jag personligen färdigställa alla små forum- och trådikoner. Jag hann tyvärr inte färdigställa dem på grund av åskoväder och mild paranoia över att datorn skulle gå kaputt. So there's that, men de kommer under morgondagen! (Det är några stycken att fixa, nämligen.)
Ninja-edit: Nu är alla forum- och trådikoner fixade!

Nytt subforum som är att uppmärksamma är Loppmarknaden!. Det har varit frågor om att öppna upp ett subforum där användare kan köpa, sälja och byta sina ting och alster, varvid denna föddes.

Det har även kommit upp specifika kategorier i bland annat Underhållning och Furryskapande (tidigare Furrykonstverk) för att lättare hitta och hålla koll på vart man ska posta.

Vi hoppas att det kommer bli ännu mer av en skoj erfarenhet att använda forumet, och som tidigare, har ni några synpunkter/funderingar/frågor kring hur forumet är så skriv här i tråden om det!

Ah, just ja!
Den där maskotröstningen och smygbilden på flyern under senaste NordicFuzzCon? Denne har äntligen tagit mod till sig att visa sitt fina nylle.

SvenskaTassars officiella maskot heter Liam!
Bild

Återgå till Köp & Sälj

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron