Sida 1 av 4

Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 25 jul 2013, 15:05
av Lexy
Jag gillar att lyssna på en massa olika slags musik, men för tillfället har jag fastnat särskilt för gammal jazz och blues, Cab Calloway är så hima häftig! Blir aldrig leds på att lyssna på hans dängor. "Minnie the moocher" dyker upp på så många härliga ställen, blev alldeles lycklig när jag hörde den i ett Jeeves & Wooster-avsnitt bara sådär. Betty Boop-animationen där hon rymmer hemifrån och blir jagad av spöken till tonerna är också helt galet fantabulös.

Piano Roll Marches är också riktigt härliga. Har lyssnat på allt som finns av David Dawn på spotify!

Vad är hett på era musik-fronter just nu?

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 25 jul 2013, 15:57
av mickel
Jag har svårt att fastna för något särskilt, det varierar hårt efter vilket humör jag är på, men R.E.M är ett säkert kort. Det har blivit en hel del Iron Horse och Vitamin String Quartet också. Egentligen lyssnar jag på det mesta, har väl lite svårare för elektronisk dansmusik, R'n'B (står inte ut med all crooning) och jazz. Det mesta inom femtiotalsrock går bort också.

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 08:30
av Belisinum
Jag gillar det mesta förutom typ hardcore saker, men på sista tiden har jag lyssnat mycket på låtar som "wake me up - Avicii" "sensitivity - Alex Goot" "get lucky - Daft Punk" sen finns det ett antal andra jag gillar att lyssna på från Imagine dragons och Ellie goulding.

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 11:14
av SweaWolf
jag gillar det mesta i musik smak, från eddie medusa till metal och rockabilly, allt beror på vilket humör man är i men mestadels blir det nog rockabilly eller psyckobilly och metal så som sabaton etc.

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 12:08
av Lexy
Belisinum skrev:Jag gillar det mesta förutom typ hardcore saker, men på sista tiden har jag lyssnat mycket på låtar som "wake me up - Avicii" "sensitivity - Alex Goot" "get lucky - Daft Punk" sen finns det ett antal andra jag gillar att lyssna på från Imagine dragons och Ellie goulding.


Daft Punk är riktigt bra, ju! Har du sett anime-filmen Interstella 5555? Den är en visuell representation av Daft Punk-albumet Discovery. Hett tips!

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 14:29
av Sock
Jag brukar säga att jag lyssnar på allt mellan himmel och jord, men min spellista verkar bestå av endast låtar som ingen annan vill lyssna på xD

Det är allt ifrån Holding out for a Hero - Bonnie Tyler till Magnus Ugglas rendering av Jag och min Far :P

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 16:22
av Belisinum
Lexy skrev:Daft Punk är riktigt bra, ju! Har du sett anime-filmen Interstella 5555? Den är en visuell representation av Daft Punk-albumet Discovery. Hett tips!


det har jag inte :O får kolla upp detta!!

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 17:08
av Santa fox
Gillar det mesta, allt ifrån klassisk musik till hårdrock och hardstyle. Nu för tiden är det mest Eisbrecher samt Ex Deo, och diverse hardstyle låtar. Men som Swea nämnde, beror på vad man är på för humör; Och vad man gör, iallafall för mig.

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 17:56
av Miles T.F. Baxxter
Hører for det meste på moderne alternativ / indie / "hipster" musikk, med diverse annet blandet inn (som soundtrack i fra TV-spill og anime serier, og diverse barnemusikk). I det siste har jeg vært litt hektet på denne live versjonen av Will Oldhams "I Am Good Bye".

Re: Vilken musik diggar du bäst just nu?

InläggPostat: 26 jul 2013, 18:52
av Aoroo
Jag lyssnar nog på det mesta faktiskt. Dock inte rap, RnB, hip hop, den mörkaste metallen eller dubbigaste steppen.
Har dock för vana att hitta en låt/album som jag tycker om och sätta den på repeat i en månad eller två innan jag hittar en ny låt/album som jag gör samma sak med.

Just nu köttas denna ganska rejält och jag har inga planer på att sluta än på ett bra tag! :P