Furries inom underhållning

Språka (nästan) helt fritt!
Användarvisningsbild
mickel
 
Inlägg: 340
Blev medlem: 24 jul 2013, 22:56
Ort: Canterlot
Pälsart: Enhörning

Furries inom underhållning

av mickel » 21 dec 2013, 22:27

Nån som hört furries nämnas inom underhållningsbranschen? Jag sitter ibland och lyssnar på ståuppare på jobbet och hör ibland någon komiker nämna furries.

Ett svenskt exempel är Magnus Betnér. Här är jag inte helt säker på att det är en furry han nämner, men det låter inte helt osannorlikt i alla fall. Han nämner att han sett på TV en intervju med en person som "säger att hon är en katt". För att vara Betnér är han riktigt positiv till det hela och anser att det är hennes ensak vad hon tror att hon är.

En annan med tydlig referens kom från Dylan Moran som (som vanligt, tyvärr) blandat ihop fursuiters och furries. Han nämner personer som "klär ut sig till olika djur och sen dricker te". Han vet inte om det är något sexuellt inblandat, men han hoppas att det är det, säger han.Furry-avsnittet i CSI är väl rätt söndertjatat vid det här laget... och alla fursuiters man har ihjäl på fantasifulla sätt i Saints Row-spelen har väl inte undgått någon heller... Är det någon som har några andra exempel?
"Cynicism is a disease. It can be cured." - The White King, "Alice: Madness Returns"

Återgå till Tassprat

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron