Fureningen 5 Juli

Pälsträffar i alla dess RL-former
Användarvisningsbild
Cadero
 
Inlägg: 33
Blev medlem: 25 jul 2013, 13:47
Pälsart: Kostymfisk

Fureningen 5 Juli

av Cadero » 11 maj 2014, 00:16

Nu är allting färdigt och planerat för Föreningen Furluminatis första föreningsträff:

Fureningen!

Ni har säkert läst tråden här på svenskatassar om pälsträffen i stockholm den 5-6 juli, och det här är alltså eventet som sker på lördagskvällen. Om du glömt bort så är detaljerna:
Laserdome - Surbrunnsgatan 42, nära Odenplan.
5 Juli
Klockan 17-22


Vi har hyrt nästan hela stället, kostnaden för detta är 200 kronor/person och då får du fri tillgång till Laserspel (förstås), Xbox, brädspel, dart och dessutom tillgång till deras utbud av flipperspel och myntmaskiner!

Om du ska gå på #FurmeetStockholm så är detta en del av de 220 kronor som Trax samlar in. Om du bara är intresserad av Laserdome-träffen; skicka mig ett pm så får du betalnings-info. Förbetalning krävs i vilket fall.

Vi kommer ha exklusiv tillgång till lokalen och Laserspelet, så fursuiting är tillåtet på eget ansvar. Det finns fri tillgång till ombytesrum, dusch, vatten och salta pinnar.
Och ja, du får spela laser i fursuit om du vill! :D

Dom har billig fika och snacks, pizza när du blir hungrig, och ett bra ölutbud för dom som gillar det. Vi kommer ha hela det övre utrymmet, med lounge-område och soffor, och egen bar.

Om du vill bli föreningsmedlem samtidigt går det gärna bra. Årsavgiften är 50 kronor. Våra stadgar, regler och mer information kan du hitta i vårt officiella föreningsforum.
Jag finns på SveaFur och FurAffinity.

Återgå till Små träffar & Stora konvent

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron