Öppna dagboken! (Vad har du gjort idag?)

Språka (nästan) helt fritt!
Användarvisningsbild
Smirre
 
Inlägg: 1052
Blev medlem: 24 jul 2013, 16:09
Ort: Finja
Pälsart: Räv

Re: Öppna dagboken! (Vad har du gjort idag?)

av Smirre » 19 mar 2018, 19:28

Hejsan!

Som ni säkert vet så kunde jag tyvärr inte komma med på NFC i år för min skada, jag var tidigare i Lund på det stora megasjukhuset och de tog vävnadsprov på dt jag har i ryggen och man får tacka sin lyckliga stjärna att det inte är en tumör utan en fettknuta som är 5 x 7 cm och vilken trycker på nerverna som går ner i vänster höft och ben. Ja, det gör duktigt ont så jag kan inste stå ellEr gå utan rollatorn och insåg att jag hade aldrig klarat att ta mig runt på NFC eller ens ta mig upp i Jax lya då det är trappa i porten och en trappa en bit in i trapphuset innan man kommer fram till hissen. Sen inte heller klarat att duscha genom att ta mig upp i badkaret som är fast installerat. Jag har fått låna en duschstol av Kommunens hjälpmedlescentral precis som rollatorn. Utan dem hade inte min vardag alls fungerat.

Idag fick jag ett brev från sjukvården att jag ska få komma till sjukhuset i Kristianstad och de ska operera bort fettknutan, jag hoppas verkligen det hjälper men sen blir det en tid med sjukgymnastik och rehabiliteringen innan jag kan gå stadigt och utan rollator.

Jag har iaf gjort ett hemsideblad på min furrysida om NFC 2018!
https://smirres-furrysida.webnode.se/nfc-2018/

Jag fick också ett mejl från Sixten idag som jag blev väldigt ledsen över men jag ska visa det för Zebra, det rör bl.a. NFC och att jag är furrie och är bland furries. Zebra har ju varit med mig till NFC varje gång och träffat flera av er andra furries, så det är helt fel det som Sixten påstår. >:(

Jag har hjälpt Mor med att sortera VHS-er och en del ska vi se om de går att föra över till DVD + att sortera egenbrända DVD-er med TV-inspelningar. Hittade bl.a. Kommissionen som var en TV-serie som gick 2005. Jag kommer ihåg den och den var riktigt bra.https://sv.wikipedia.org/wiki/Kommissionen_(TV-serie)

Jag kan sitta och hjälpa mor att sortera alla hennes VHS-band och DVD-skivor, en hel del har vi dock slängt då det är skräp och saker vi aldrig tittar på som spelats in under de 20 åren som vi hade villan i Norra Sandby. Assistenten har kört och kastat dem på tippen men jag har ändå åkt med och tycker det är kul att kolla på kasserad elektronik och på ovanliga lampor som finns i olika konteinrar på soptippen.

Så här ser en Natriumlampa ut!

Bild

En Natriumlampa som är sådana som används i växthus vintertid. Det fanns sådana i växthusen i Önnestad där jag gick lantbruk 93 till 96. Eva Ljungars hade hand om botaniken och projekten i växthusen. Kommer ihåg natriumlamporna och att jag hade till uppgift att skriva statistik på tomatplantorna i datorn samt beställa fröer och småplantor från plantskolan i Knislinge. Att jag valde Naturbruk när jag gick gymnasiet var ju att jag hade två mål. Första att jag skulle jobba som bonde hemma på Sinclairsholm i Gumlösa och det andra att ta traktorkörkort dels för att lagligt få köra traktor och andra lantbruksmaskiner och att det skulle underlätta för bilkörkort fram över. Dock flyttade Mor och jag ifrån Gumlösa hösten 94 och till Norra Sandby. Hade dock lantbruksjobb sommaren 96 hemma hos Ulfs föräldrar och 2009 till 2012 så jobbade jag på hundpang/hästgård i Rävninge. Annars så är det ju datorer, Furry och gaming som är mitt stora gebit och det jag pysslar med mest idag.

Min Sega Megadrive som är typ 30 år gammal och inte fungerat på länge och jag har en del roliga spel till den.
Men fått veta att de görs på nytt och säljs på Ginza.se!

https://www.ginza.se/product/sega-mega-drive-classic-game-console-hd/372593/

Det skulle vara kul om man kunde spela sina gamla spel sen barndomen!

Bild

Mycket av min fritid lägger jag på Internet, Second Life, Furry, Spel och film!
På Second Life står aldrig tillvaron still!

Det är vinter i Luskwood också!
Jag och Skunken Ardy!
Bild

Träffar Räven Tengu ibland.
Bild

På kvällarna brukar jag vara på GYC!
Bild

Bild

Bild

Mvh: Smirre

Föregående

Återgå till Tassprat

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron