UFO-Hunters på H2!

Fullängdsfilmer och hela säsonger
Användarvisningsbild
Smirre
 
Inlägg: 1103
Blev medlem: 24 jul 2013, 16:09
Ort: Finja
Pälsart: Räv

UFO-Hunters på H2!

av Smirre » 19 maj 2018, 09:31

Hej!

Jag brukar titta på UFO-Hunters på H2!
Det är mycket spännande och intressant, dvs om man tror på UFO,s och Aliens, vilket jag gör. B)

UFO-Hunters har de sista dagarna handlat om även ”USO,n” – alltså utomjordisk aktivitet nere i haven här på Jorden.
Programmen har även tagit upp obehagliga saker som hänt i samband med UFO observationer, bl.a. om döda och stympade kossor där det med mycket fina verktyg så har organ avlägsnats från kossor och de har tömts på blod. Även de så kallade ”Men in black” som hotat UFO-vittnen och författare som skrivit böcker om UFO aktiviteter. En man som skrev både böcker och insändare om UFO,n och USA,s militära samarbete med Aliens blev flera gånger hotad och förföljd av MIB och på en fest där författarens son var med så blev sonen skjuten i huvudet men överlevde, dock fick han svåra hjärnskador. Vem som sköt gick inte att utreda och inga spår fanns. Mannen misstänker att MIB inte drar sig för att använda dödligt våld för att hålla en del UFO-relaterade saker hemliga. I UFO-Hunters så i efterforskning så visade det sig att flera författare och journalister som grävt för djupt i UFO-fenomenen och i synnerhet i det som exempel rör Aeria 51 och USA,s militärs samarbete med Aliens så har dessa journalister antingen skrämts till tystnad av MIB eller tom försvunnit spårlöst. Vilka MIB är svårt att ta reda på. Det man vet är att de verkligen kan skrämma vitten till tystnad, de åker i antingen svarta omärkta bilar eller svarta omärkta helikoptrar, ingen av USA,s statliga myndigheter säger sig ha någon kännedom om vilka MIB är. De är typ lika läskiga som Anonymous och är beredda att ta till vilka metoder som helst för att hemlighålla viss information som rör UFO,s och USA,s militärs samarbete med Aliens.

Konkret UFO bevis!
I ett av programmen så hade en man närkontakt och en konisk metallsak föll från rymdskeppet.
Detta hände 1985 och vid vetenskaplig undersökning av oberoende forskare så visade det sig att den hade en speciell legering av bl.a. aluminium, magnesium och silver samt andra metaller som inte gick att identifiera, kärnan i den var av okänd metall men som gav ifrån sig svag radioaktiv strålning för att ge själva föremålet energi på kvantfysisk nivå. Strukturen i föremålet var uppbyggd med någon form av nanoteknologi betydligt mer avancerad än den vi kan uppbringa här på Jorden och nanoteknologi hade vi inte på Jorden 1985. Dessutom så var det nanoteknologiska utförandet av objektet supraledande och på ett sådant sätt att det kan avböja och styra magnetfält. Man kom fram till att de som tillverkat föremålet har en teknologi som är långt före vår och att föremålet är gjort för att färdas i rymden.
Här är ett mycket starkt bevis för att aliens besöker Jorden och att de är teknologiskt långt före oss.
En del av programmen har också handlat om att USA,s regering och USA,s militär samarbetar med aliens och får teknologi i utbyte mot att aliens får utföra genetiska experiment på människor och bl.a. med att korsa DNA från människor med andra djurarter för att skapa nya varelser.

Min tanke är att i detta projekt ingår att skapa antropomorfa djur, dvs. Furries IRL. Alltså djur som går upprätt och talar och använder teknik. Precis som apor blev intelligenta och teknologiska människor på Jorden så tror jag mycket väl att andra djurarter som exempelvis hunddjur och kattdjur etc. kan ha blivit intelligenta och utvecklat teknologi på andra planeter. Även att varelser som är fantasidjur är här på Jorden som Sergaler och Drakar osv kan mycket väl existera på andra planeter om ha utvecklat avancerad teknologi. :)

Det är en fantastisk tid vi lever i! :)

Användarvisningsbild
Smirre
 
Inlägg: 1103
Blev medlem: 24 jul 2013, 16:09
Ort: Finja
Pälsart: Räv

Re: UFO-Hunters på H2!

av Smirre » 06 jun 2018, 16:55

Det solklara UFO-fallet i Aurora i Texas 1897!

I fredags så var det ett intressant avsnitt av UFO-Hunters, redan 1897 så hände en sak i den lilla byn Aurora i Texas, ett luftskepp som de sa då krockade med en vindmölla, exploderade och kraschade.
Piloten eller rymdmannen finns begravd på kyrkogården i Aurora. TV-teamet ville ha tillstånd att öppna graven men fick tyvärr inte det. Man fann dock bitar av rymdskeppet och de visade sig vid noggran undersökning bestå av 95% aluminium och 5% järn och de sa att det är en omöjlighet att blanda dessa metaller så ens med dagens teknik 2018. Alltså kom de fram till att metallen inte var tillverkad här på Jorden. Det fanns rapporter om så kallade luftskepp och rymdmän som de då trodde kom från Mars under åren 1890 till 1897 då kraschen inträffade. På 40-talet så bodde en man på en gård i Aurora och drack vatten från brunnen där man sa att några fragment av rymdskeppet kastats ner. Man visste inte så mycket om strålning och dylikt då. Denne man fick fruktansvärt svår reumatism och då strax efter kraschen 1897 så bröt det ut vad som kallades "fläckfeber" och byn stod under karantän under ett par månader och många av byns invånare dog av den obotliga sjukdomen som gav hög feber och fläckar och sår över kroppen. Allt detta finns dokumenterat.

Detta är inte alls mörklagt som Roswell 1947 blev långt senare. Utan invånarna i Aurora i Texas är stolta över sin historia men de ville absolut inte att graven skulle röras. Det är på bortre ändan av kyrkogården vid ett 100 år gammalt träd som rymdmannens gravplats är.

Dock finns det även skeptiker som säger att det var ett fejk som hände 1897 och som sen genom hörsägen berättats från generation till generation och blivit vad man kallar en höna av en fjäder.

Dock mot detta står den utvärdering av både flygtekniker och forskare på NASA,s labb av metallfragmenten som är 95% superrent aluminium och 5% järn och den kombinationen går inte ens att göra idag med vår teknik av de bästa metalltekniker och smeder. Samt utbrottet av så kallad "fläckfeber" strax efter kraschen och mannen som bodde på gården på tidigt 40-tal och som fick supersvår reumatism av att dricka av vattnet. Dock så när han insåg att det var rymdskrotet i brunnen efter ett par år som orsakade det så murade han igen brunnen med ett 2,5 x 2,5 stor armerad betongklump och idag är det dessutom inhägnat och sett som privat mark så filmteamet fick inte öppna brunnen + att det skulle blivit svårt för plomberingen med armerad betong. Det man la märke till att på ett område ca 10 meter runt brunnen växer knappt något och detta tyder på någon form av strålning. Jag som har lite kunskap om rymdteknologi och hur UFO,s möjligen kan vara konstruerade så har man troligen kastat själva varphärden i brunnen som innehåller radioaktiva kristaller.

Lite intressanta fakta om Aurorakraschen!

https://en.wikipedia.org/wiki/Aurora,_Texas,_UFO_incident

http://roswellbooks.com/museum/?page_id=89

https://www.chron.com/news/houston-texas/houston/article/Aurora-UFO-crash-remains-a-Texas-alien-mystery-5410990.php#photo-1434299

https://www.amazon.com/Aurora-Texas-1897-UFO-Crash-ebook/dp/B00GQOH9TY

http://www.star-telegram.com/news/state/texas/article207085784.htmlJag tillhör den skara som tror att UFO,s och Aliens besöker oss och har gjort under långt tid. Sen tror jag också att en del människor fejkar närkontakter och UFO-observationer för att de gillar medial uppmärksamhet.
Jag är rätt övertygad om att när militärer, stridspiloter och astronauter samt personer som arbetat på Aeria 51 osv säger att vi har besök av Aliens, att Aliens förser USA och en del andra länder med teknik för främst militären men som även bidragit till civil teknologi som Internet, processorer, fiberoptik, nattkikare, stealthteknik, nanoteknologi, genteknik osv så är jag övertygad av att de enorma högteknologiska framsteg som gjorts från 50-talet och fram tills dags dato är tekniken tillverkad på Jorden men med kunskap som vi fått av andra civilisationer som är långt före oss! Men det är min åsikt! ;)

*Kram!*


Återgå till Film & Serier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron